اردیبهشت-خرداد ?? ما (خبرنگاران و عکاسان فارس-مهر و ایسنا) با یک اتوبوس آبی رنگ ولوو به همراه حاج باقر (نامزد آن روز و انشاءالله فردای! انتخابات ریاست جمهوری) تقریبا دور ایران را زدیم و گشتیم، یکی از این سفرها به ایلام بود، در یکی از ستاد انتخاباتی در ایلام یک آقایی را دیدم که به شدت و به طرز ماهرانه ای شبیه ژان رنو، هنرپیشه معروف فرانسوی بود...خودتان ملاحظه کنید:
ژان رنوی ایرانی و فرانسوی! تفاوت مثل سمند و پژو است!
-اما عجایب ایلام یا عیلام! به اینجا ختم نمی شود،این تابلوی ورودی دانشگاه علوم پزشکی ایلام بود که در آن استاندار لباس دانشجویان پسر را معرفی کرده بود، نکته جالب ممنوعیت استفاده از عکس حشرات! و حیوانات روی لباس آقایان است، حالا دیگر پیامدهای منفی و لابد تحریک کنندگی عکس حشرات روی لباس آقایان را شما پیدا کنید، شاید این تبصره برای جلوگیری از تحریک حشرات ماده موجود در صحن دانشگاه تنظیم شده باشد!
-اما بخش تاریخ هفته کلاش که مدتی بود تعطیل شده بود:
-تقریبا از میانه فرودین ماه ????، موج نارضایتی ها از رژیم شاه و شخص شاه، علنی و سراسری و البته رسانه ای شد، واکنش های شخص شاه به اوج گیری این نارضایتی ها و اعتراضات بسیار قابل تامل است و می تواند تحلیل جالبی از شخصیت و شیوه نگرش محمدرضا پهلوی را به ما بدهد.
محمدرضا در مشهد با اشاره به این درگیری ها و تظاهرات در شهرهای مختلف،اظهار نظر کرد: می ترسم به دین ما هم صدمه وارد شود،اگر مملکت را حفظ کردیم،دین را هم حفظ کردیم! خط رسانه ای مطبوعات رژیم در این زمان،بزرگنمایی خطر کمونیست ها در ایران و منطقه بود(شیوه ای که منجر به کودتای ?? مرداد شد)
نمونه دوم:
-با اوج گیری هرچه بیشتر اعتراضات در ماههای خرداد و تیر ??، شاه برخلاف سیاست قبلی خود که سعی می کرد اغتشاشات را خطرناک و مخرب به دین و مملکت جلوه دهد، عوض کرد و این بار سعی کرد این اغتشاشات را طبیعی جلوه داده و نتیجه اعطای آزادی او به ملت عنوان کند این سیاست، هواداران رژیم را متزلزل تر از گذشته کرد، امام هم بلافاصله طی سخنان شدیدی آن سخنرانی معروف: تو غلط می کنی که می گویی به مردم آزادی داده ای..را گفت که موجب شد این حربه شاه هم نتیجه عکس بدهد.
- نکته جالب تر این بود که مطبوعات دولتی با همین سیاست آزادی کاملی برای انتشار اخبار مربوط به امام و مخالفان سیاسی یافته بودند که در نهایت نه تنها شور و اشتیاق مردم برای سرنگونی رژیم شاه را کاهش نداد، بلکه به گسترش دادن فضای انقلابی در کشور منجر شد، بررسی دلیل ناکارآمدی و شکست سیاست سوپاپ اطمینان کردن مطبوعات برای نجات رژیم شاه خود بحث مفصلی می طلبد...نکته مهمی که به نظرم می آید این است که شاه همه توجه اش برای جلب مخالفین بود و هیچ استراتژی و برنامه و هدفی برای تثبیت و نگهداری موافقان و حامیانش نداشت و ..همین ضعف او را در برابر مخالفین شدیدتر کرد.
-این گیف جالب در مورد اعدام صدام را ببینید.
-عباس عبدی به تحلیلی که در مورد وقایع دانشگاه پلی تکنیک و سخنرانی احمدی نژاد نوشته بودم،لینک داد، نظرات و کامنت های جالبی هم خورد .
بازدید دیروز: 1
کل بازدید :36275
پیام ها
سایر احزاب و گروهها
هیئت دولت
از نگاه رسانه ها
سفر های استانی
سایر خبرها
سایر بزرگان
تابستان 1386
زمستان 1385
دروازه دانش
دارو گیاهی
دروازه
دوستداران دکتر احمدی نژاد
خودشناسی
نسل خمینی
بیداری
یاران احمدی نژاد
دروازه
معرفی خواص گیاهان
نسل انقلاب
روانپزشک
دنیای ورزش
اخبار وب
فرهنگ و ادب
