به گزارش خبرنگار رجا، در این بیانیه که هم ازجهت ادبیات و هم از جهت محتوا مشابهت کامل و تامی با نامه 127 نفره نمایندگان مجلس ششم پس از حمله امریکا به عراق در بهار سال 82 دارد و حاوی لحنی مملو از مولفه های رعب و ارعاب است ، دولت نهم و مسئولان پرونده هسته ای به تنگ نظری و نفی نسنجیده هر نظر متفاوت در تصمیم گیری متهم شده اند.
در این بیانیه تأکید شده است: شهروندان ایرانی حقهای مسلم دیگری دارند که نباید و نمیتواند فدای یک حق مسلم شود و باید همه این حقوق در کنار هم دیده شود.
در این بیانیه همانند نامه 127 نفره بر ضرورت مذاکره با تمام کشورهای عضو شواری امنیت و بویژه امریکا در جهت اعتمادسازی! و بازگشت به سیاستهای قبلی تأکید شده است.
بنا بر این گزارش علاوه بر مشابهت عجیب! محتوای بیانیه و حتی ادبیات آن،زمان ارائه این بیانیه نیز مشابهت تامی با نامه ننگین 127 نفره مجلس ششم دارد. در هر دو نامه که همزمان با احساس اعمال فشار بیرونی صادر گردیده اند، تسلیم در برابر آمریکا و دست کشیدن از حقوق حقه ملی به عنوان راهکاری طلایی! برای کاستن از فشارها عنوان شده است.
در نامه ننگین 127 تن از نمایندگان مشارکتی مجلس ششم در بهار 82 نیز با تصویر نمودن وضعیت ناامید کننده داخلی، و همچنین تجسم علامات فروپاشی نظام از داخل! از سویی و نمایش آرایش مقتدرانه دشمنان در مرزهای خارجی از سوی دیگر، تأکید شده بود: " اگر جام زهری باید نوشید قبل از آنکه کیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد باید نوشیده شود."!
گزارش فوق حاکیست ابراهیم یزدی دبیرکل گروهک نهضت آزادی و از دلالان رابطه با آمریکا نیز همزمان با صدور این بیانیه در مصاحبه با رادیو کلن آلمان، ایران را مجبور و ناگزیر به پذیرش قطعنامه 1737 برای جلوگیری از اقدامات بعدی امریکا دانست. همچنین احمد شیرزاد عضو مرکزیت حزب مشارکت که سال گذشته با اتخاذ مواضعی تإمل برانگیز، خواسته های دولت بریتانیا را در داخل تحت عنوان نظر کارشناشانه! ترجمه می نمود، قطعنامه 1737 را برای ایران نگران کننده دانست.
گفتنی است مرکز مطالعات راهبردی امریکا پیش از این در گزارشی موفقیت امریکا در پیشبرد خواسته های این کشور در رابطه با پرونده هسته ای ایران را منوط به ایجاد شکاف میان ملت و دولت ایران ارزیابی کرده و تشدید جو روانی را مؤثرتر از اقدامات عملی و اعمال تحریم های عینی دانسته بود. راهبردی که گویا با توجه به خوش خدمتی های برخی افراد و گروههای سیاسی داخلی بار دیگر اجرای آن بر عهده آنان گذاشته شده است.
بیانیه حزب مشارکت و اظهارات اعضاء منتسب و مرتبط با این حزب در حالی ایراد می شوند که رئیس جمهور در اولین روز از سفر استانی خود به استان خوزستان، یکی از اهداف قطعنامه شورای امنیت را ایجاد فرصت برای بعضی عناصر داخلی برای اقدام به ترساندن ملت و ایجاد تفرقه و نفاق بیان کرده بود.
بازدید دیروز: 1
کل بازدید :36280
پیام ها
سایر احزاب و گروهها
هیئت دولت
از نگاه رسانه ها
سفر های استانی
سایر خبرها
سایر بزرگان
تابستان 1386
زمستان 1385
دروازه دانش
دارو گیاهی
دروازه
دوستداران دکتر احمدی نژاد
خودشناسی
نسل خمینی
بیداری
یاران احمدی نژاد
دروازه
معرفی خواص گیاهان
نسل انقلاب
روانپزشک
دنیای ورزش
اخبار وب
فرهنگ و ادب
